Noxudol 3101

Noxudol 3101

Palohyväksytty äänieristysmassa vene- ja ajoneuvokäyttöön

Palohyväksytty äänieristysmassa vene- ja ajoneuvokäyttöön

Tuotekuvaus
Menestyy vaikeissa olosuhteissa

Erittäin hyvä kiinnitarttumiskyky ja joustavuus kylmissä olosuhteissa takaa äänierystysmassan turvallisen tarttumisen levityspintaan. Kaksi muuta hyötyä ovat hyvä kestyvyys hankausrasituksessa ja tosiasia on tuote sitoo vain hyvin vähän kosteutta itseensä. Tämä tarkoittaa, että tuotetta voidaan käyttää vaativissa olosuhteissa missä tarvitaan äänieristyskykyä ja suojaa kondessia sekä kulutusta vastaan.

Liuotinvapaa ja päälle maalattava

Noxudol 3101-äänenvaimennusmassa on tarkoitettu metalleille ja muoveille, joiden paksuus on 0,5 – 5,0 mm, kuten auton koreille, laivojen rungoille, ilmastointiputkiin jne. Tuote eliminoi häiritsevät äänet tehokkaasti.

Työaikasäästöä jopa 80% perinteisiin äänieristystapoihin nähden

Noxudol 3101 on vesiliukoinen, viskoosielastinen äänenvaimennusmassa, joka perustuu polymeereihin ja se on kehitetty täyttämään korkeat paloturvallisuutta koskevat vaatimukset. Elastisuutensa ansiosta se muuntaa ääntä tuottavan resonanssin lämmöksi. Noxudol 3101 tulee levittää ruiskulla, mutta se voidaan myös maalata tai levittää rullalla. Noxudol 3101-tuotteen tarttumisominaisuudet ovat hyvät ja se on kovettuneena vedenpitävää.

Noxudol 3101-tuotteen vaimennuskerroin on korkea sen kevyestä painosta huolimatta. Se painaa noin puolet perinteisten bitumimattojen painosta

Ominaisuudet
  • Veneisiin
  • Ajoneuvoihin
  • Sisältää palonestoainetta

Liittyviä tuotteita

Haluan lisätietoa

Ota yhteyttä – koska aina on varaa parantaa

Palohyväksytty äänieristysmassa vene- ja ajoneuvokäyttöön.
Noxudol 3101

Haluan lisätietoa

Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi niin l