Noxudol 3100

Noxudol 3100

Äänieristää ja suojaa ruostetta vastaan

Äänieristää ja suojaa ruostetta vastaan

Tuotekuvaus
Menestyy vaikeissa olosuhteissa

Erittäin hyvä kiinnitarttumiskyky ja joustavuus kylmissä olosuhteissa takaa äänierystysmassan turvallisen tarttumisen levityspintaan. Kaksi muuta hyötyä ovat hyvä kestyvyys hankausrasituksessa ja tosiasia on tuote sitoo vain hyvin vähän kosteutta itseensä. Tämä tarkoittaa, että tuotetta voidaan käyttää vaativissa olosuhteissa missä tarvitaan äänieristyskykyä ja suojaa kondessia sekä kulutusta vastaan.

Liuotinvapaa ja päälle maalattava

Noxudol 3100 äänieristysmassa on vesiperusteinen ja omaa myös ruosteenestolisäaineen, joka antaa korssoosioestokyvyn. Yhdellä ruiskutuksellä voidaan saavuttaa 2 mm kuivakalvopaksuus. Kun tuote on kuivunut niin se voidaan päällemaalata lähes kaikilla maaleilla.

Työaikasäästöä jopa 80% perinteisiin äänieristystapoihin nähden

Noxudol 3100 (ajoneuvot on dokumentoidusti suuri vaimennusteho ja se on painoltaan vähäinen sekä helppokäyttöinen. Nämä ovat ominaisuuksia, joita laivojen- ja junien valmistajat, autoteollisuus sekä muut teollisuuden alat arvostavat. Alhaisen painon lisäksi (omisnaispainoltaan noin puolet verrattuna perinteisiin bitumimattoihin), tuote on helppo levittää ruiskuttaen, telaten tai pensselöiden.

Ominaisuudet
  • Vaimentaa tehokkaasti
  • Nopea levittää
  • Kestää kulutusta

Liittyviä tuotteita

Haluan lisätietoa

Ota yhteyttä – koska aina on varaa parantaa

Äänieristää ja suojaa ruostetta vastaan.
Noxudol 3100

Haluan lisätietoa

Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi niin l